Почетна » O nama

O nama

O Nama

Fabrika elastičnih plafona Franstudio štampa, prodaja i ugradnja, Beograd

KO SMO MI

O nama

Fabrika elastičnih dekorativnih plafona Franstudio počela je sa radom u Rusiji 2006. godine. Od tada otvorili smo nekoliko ekspozitura širom sveta. A od 2012 godine Franstudio elastični plafoni su počeli osvajati tržište Balkanske regije od svih bratskih naroda. U 2014 godini Franstudio otvorio je najveću i jedinstvenu fabriku za izradu elastičnih plafona u Srbiji u Beogradu kao centralnoj tački Balkana. Naša fabrika je jedinstvena. Proizvodimo sve vrste elastičnih „membrana“.

Efekti

Efekat ogledala dostupan je u različitim bojama, efekat ogledala, mat ili poluprovidna sa ili bez LED osvetljenja, plafoni u nekoliko nivoa. Našim kupcima pružamo uslugu štampanja po ličnoj želji. Štampanje se vrši na elastičnim folijama uz visoku rezoluciju fotografije. Mogućnost snabdevanja kupaca na veliko i malo, isporuka se vrši na adresu kupca u najkraćem roku.

Pored izrade i montaže elastičnih plafona tim Franstudia vrši i obuku majstora u Srbiji, regionu i Evropi. Cilj nam je da majstori iz Balkanskih zemalja budu adekivatno obučeni za montažu plafona ove tehnologije.

U ponudi je apsolutno nova tehnologija Zvezdano nebo, 3D figure, 3D zidovi – za elastični, gipsani, OSB i sve druge čvršće površine.Svaki elastični dekorativni plafon može biti jedinstvenog oblika – ravnog, ovalnog, lučnog, okruglog, savijenog ili višeslojnog. Materijal je veoma lak i ne opterećuje plafon postojeće prostorije, a u njega je moguće montirati svetlosne i ventilacione sisteme. Može se koristiti u svim vrstama javnih prostora, privatnim stanovima, a posebno na mestima koja zahtevaju apsolutnu čistoću ili sterilnost. Pogodan je i za male prostore jer je prekriven reflektujućom folijom koja vizuelno uvećava male enterijere.

O kvalitetu naših proizvoda najbolje svedoči 15 godina garancije iako traju znatno duže. Održavanje elastičnih plafona je veoma jednostavno, tako da površinu plafona možete sami očistiti koristeći vodu i blagi agens, i to na svakih 5 do 7 godina u normalnim uslovima korišćenja.

Za više informacija kliknite OVDE ili nas zapratite na društvenim mrežama facebook-u i instagram-u