franstdudio Beograd Srbija

Dizajn,štampa,distribucija,ugradnja sve na jednom mestu za vaš enterijer iz snova

Pusti video zapis

Tim Franstudia

Naši dizajneri

Izrada elastičnih plafona po vašaj fotgradiji uz konsuktacije sa nešim timom dizajnera.Tu smo da sve vaše ideje pretvorimo u enterijer iz snova. 

Štampa

U okviru Fabrike Franstudio-elastični plafoni radi štamparija.Posedujemo štampače visokih rezolucija. Vaše ideje pretvaramo u ralnost.Za prostor koji odiše elegancijom i glamurom

Montaža

Elastični plafoni se lako ugrađuju bez grubih građevinskih radova.Ugradnja se završava u toku jednog dana,nekon ugradnje ne ostaju nikakvi tragovi rada. Za ve vas koji se bavite uređenjem enterijera i želelibiste da se usavršite za ugradnju elastičnih plafona nudimo obuku uz praktičan rad na projektima.

O nama

Franstudio-elastični plafoni lider na Balkanu

Fabrika elastičnih dekorativnih plafona Franstudio počela je sa radom u Rusiji 2006. godine. Od tada otvorili smo nekoliko ekspozitura širom sveta. A od 2012 godine Franstudio elastični plafoni su počeli osvajati tržište Balkanske regije od svih bratskih naroda. U 2014 godini Franstudio otvorio je najveću i jedinstvenu fabriku za izradu elastičnih plafona u Srbiji u Beogradu kao centralnoj tački Balkana. Naša fabrika je jedinstvena. Proizvodimo sve vrste elastičnih „membrana“.

Shopping Cart